Tuğba Özay'a Dur Durak Yok

Yoğun bir sahne programı olan sanatçı Tuğba Özay; geçen hafta Çarşamba günü Etiler İmza sahnesinden sonra Bursa'ya özel bir gece için gitmiş; ardından ayağının tozuyla geldiği İstanbul'a Show Tv ekranlarının sevilen programlarından Alişan ve Çağla Şikel'i

Magazin 4.03.2014 07:05:08 0
   Tuğba Özay

Ünlü sanatçı Tuğba Özay’a dur durak yok. Yoğun bir sahne programı olan sanatçı Tuğba Özay; geçen hafta Çarşamba günü Etiler İmza sahnesinden sonra Bursa’ya özel bir gece için gitmiş; ardından ayağının tozuyla geldiği İstanbul’a Show Tv ekranlarının sevilen programlarından Alişan ve Çağla Şikel’in hazırlayıp sunduğu Her şey Dahil Programına Ankara Project Etiler imza ekibindeki sanatçı arkadaşı Hasan Yılmaz ve ünlü oryantal Didem ile programa  katıldı.

 Güzel sanatçı Tuğba Özay Türkiye’nin en ünlü magazincilerinden Alper Alp’in Marka İstanbul’daki paparazzilife.com gecesine sanatçı arkadaşı Hasan Yılmaz ile birlikte katıldı.

Aynı gün iki etkinlikte sahne alacak olan Tuğba Özay önce,Sakarya’da Green Pub’da üniversite partisinde sahne alacak ardından dur durak bilmeden İstanbul Etiler İmza sahnesinde sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Tuğba Özay hayranları ile  paylaştığı mesajında Yarın saat 22.00`de Sakarya`da Green Pub`da üniversite partisinde sahne alıyoruz ... Veeee hemen ardından saat 01.00`de Etiler İmza`ya yetişiyoruz... Boş durmak değil koşturmak gerek  sevenlerimizi bekleriz..diye mesaj verdi.Yoğun bir sahne programının olmasına rağmen sevenlerinin kendisine göstermiş olduğu bu güzel ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu ve de yorgunluğunu unuttuğunu söyleyen Tuğba Özay sahneleri çok sevdiğini söyledi. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI

HABER:ESTERGON KARAGÖZ


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,6%3,14
  • DOLAR

    32,20% 0,00
  • EURO

    35,07% 0,22
  • GRAM ALTIN

    2535,25% 1,40
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00